Всички категории

  • Всички категории
  • За градината
  • Здраве
  • Климатизация
  • Контролери
  • Осветление и контакти
  • Сензори
  • Сигурност
0

Сензори


влажност, температурa, движение, осветеност, uv сензор, z-wave, сензор, мултисензор

Aeotec Multisensor 6 - Z-Wave сензор 6 в 1

rating

Мултисензорът ZW100 от Aeotec е многофункционално Z-Wave устройство, което е едновременно сензор за температура, влажност, движение, осветеност, ултравиолетова светлина и сеизмична активност.Подходящ е както за вътрешна, така и за външна употреба (при изключен сензор за движение). Има възм..

137.00 лв Без ДДС: 114.17 лв

Aeotec Recessor за MultiSensor 6

rating

MultiSensor 6 e най-елегантният и фин Z-Wave сензор. С невероятно малкия си дизайн включва и 6 различни Z-Wave сензора, без усилие наблюдава стая и свързан към мрежата на вашия дом го прави още по интелигентен. С Recessor, малкият MultiSensor 6 става още по-малък. Вдействителност става почти не..

39.18 лв Без ДДС: 32.65 лв

MCO Home - Стенен сензор за измерване на качеството на въздуха PM2.5

rating

Сензорът MH10-PM предлаган от MCO Home следи качеството на въздуха във вашият дом и може да ви уведоми, при промяна на параметрите. Установява частици PM2.5 (фин прах) в реално време и ви алармира при достигане на гранични стойности. Освен това има вградени сензори за летливи органични съединения, т..

391.14 лв Без ДДС: 325.95 лв

coolcam, z-wave, врата, прозорец, аларма

NEO Coolcam - Сензор за врата или прозорец

rating

Сензорът за врата или прозорец DS01Z на NEO Coolcam е Z-Wave® устройство, което позволява отчитането на отворено / затворено положение, чрез вграден магнитен контакт.Този сензор работи с 1 бр. батерия тип CR14250 и се състои от основно тяло и магнитна част. Основното тяло се монтира на касата, а маг..

70.20 лв Без ДДС: 58.50 лв

NEO Coolcam - Сензор за движение

rating

Сензорът за движение PD01Z на NEO Coolcam е с елегантен и дискретен дизайн на топка, с надежден монтаж на стена. Разпознава движение на разстояние до 7 метра, измерва осветеност в контролираната зона.В комбинация с други устройства от вашата Z-Wave® мрежа този сензор може да ви помогне да оптимизира..

90.00 лв Без ДДС: 75.00 лв

NEO Coolcam - Сензор за движение с магнитна стойка

rating

Сензорът за движение PD02Z на NEO Coolcam е с елегантен и дискретен дизайн на топка, с магнитна стойка. Разпознава движение на разстояние до 7 метра, измерва осветеност в контролираната зона.В комбинация с други устройства от вашата Z-Wave® мрежа този сензор може да ви помогне да оптимизирате разход..

90.00 лв Без ДДС: 75.00 лв

NEO Coolcam - Сензор за наводнение

rating

Сензорът WS01Z на NEO Coolcam ви сигнализира при засечен теч и опасност от наводнение, изпращайки информация до вашия Z-Wave® контролер. Малките размери на устройството позволяват да се монтира във всяка една стая, а външната сонда може да бъде поставена на най-недостъпните места. Сензорът е с ниска..

90.00 лв Без ДДС: 75.00 лв

Qubino - Smart meter трифазен електромер

rating

Qubino Smart Meter ZMNHXD1 е предназначен да се използва за енергийни измервания в трифазна електрическа мрежа и може да се използва в жилищни и промишлени приложения.Модулът може да се контролира чрез Z-Wave мрежата и действа като ретранслатор с цел подобряване на обхвата на Z-Wave мрежата. ..

333.18 лв Без ДДС: 277.65 лв

метео, вятър, дъжд, температура

Qubino - метеорологична станция

rating

Qubino Weather Station се използва за измерване на вътрешна и външна температура, влажност, количество валежи, посока на вятъра, скорост на вятъра и температура на вятъра. Сензорите събират 10 стойности (крайни точки) заедно. Метеорологичните сензори включват два термо-хигрометъра (с LCD дисплей), а..

507.64 лв Без ДДС: 423.03 лв

Z-Uno (Arduino UNO + Z-Wave)

rating

Z-Uno е първата по рода си лесна за развойна платка, която Ви позволява да създавате собствени Z-Wave устройства, без да имате дълбоки познания за Z-Wave протокола или по програмиране. Z-Uno представлява Z-Wave софтуер и хардуер, комбиниран с известната платформа Arduino за улеснение на работата. Вд..

117.00 лв Без ДДС: 97.50 лв

z-weather, popp, метео, вятър,

Z-Weather метеорологична станция POPP

rating

Z-Weather е анемометър за Z-Wave инсталации. Устройството непрекъснато измерва скоростта на вятъра и например може да затвори прозорците ако навън е твърде ветровито.  Чрез измерване скоростта на въртене се изчислява силата на вятъра, като предоставя информация за ден или година. В допълнение, ..

391.91 лв Без ДДС: 326.59 лв

Показани 1 от 12 | 57 (5 Страници)
Продължете с покупките