Всички категории

  • Всички категории
  • За градината
  • Здраве
  • Климатизация
  • Контролери
  • Осветление и контакти
  • Сензори
  • Сигурност
0

Сензори


Fibaro Smoke Sensor - сензор за дим

rating

Сензорът за дим на Fibaro е лесен за монтиране и благодарение на голямата си решетка може да засече дори и най-малкото количество дим, за да може да реагирате навреме.Някой материали горят без да излиза пушек, затова инженерите на Fibaro са сложили температурен сензор, който действа като допълнителн..

124.99 лв Без ДДС: 104.16 лв

влажност, температурa, движение, осветеност, uv сензор, z-wave, сензор, мултисензор

Aeotec Multisensor 6 - Z-Wave сензор 6 в 1

rating

Мултисензорът ZW100 от Aeotec е многофункционално Z-Wave устройство, което е едновременно сензор за температура, влажност, движение, осветеност, ултравиолетова светлина и сеизмична активност.Подходящ е както за вътрешна, така и за външна употреба (при изключен сензор за движение). Има възм..

137.00 лв Без ДДС: 114.17 лв

Aeotec Recessor за MultiSensor 6

rating

MultiSensor 6 e най-елегантният и фин Z-Wave сензор. С невероятно малкия си дизайн включва и 6 различни Z-Wave сензора, без усилие наблюдава стая и свързан към мрежата на вашия дом го прави още по интелигентен. С Recessor, малкият MultiSensor 6 става още по-малък. Вдействителност става почти не..

39.18 лв Без ДДС: 32.65 лв

MCO Home - Сензор за измерване на нивото на въглероден диоксид във въздуха

rating

Сензорът MH9-CO2 предлаган от MCO Home следи качеството на въздуха във вашият дом и може да ви уведоми, при промяна на параметрите. Следи нивата на въглероден диоксид  реално време и ви алармира при достигане на гранични стойности. Освен това има вградени сензори за VOC (летливи органични съеди..

391.14 лв Без ДДС: 325.95 лв

MCO Home - Стенен сензор за измерване на качеството на въздуха PM2.5

rating

Сензорът MH10-PM предлаган от MCO Home следи качеството на въздуха във вашият дом и може да ви уведоми, при промяна на параметрите. Установява частици PM2.5 (фин прах) в реално време и ви алармира при достигане на гранични стойности. Освен това има вградени сензори за летливи органични съединения, т..

391.14 лв Без ДДС: 325.95 лв

coolcam, z-wave, врата, прозорец, аларма

NEO Coolcam - Сензор за врата или прозорец

rating

Сензорът за врата или прозорец DS01Z на NEO Coolcam е Z-Wave® устройство, което позволява отчитането на отворено / затворено положение, чрез вграден магнитен контакт.Този сензор работи с 1 бр. батерия тип CR14250 и се състои от основно тяло и магнитна част. Основното тяло се монтира на касата, а маг..

70.20 лв Без ДДС: 58.50 лв

NEO Coolcam - Сензор за движение

rating

Сензорът за движение PD01Z на NEO Coolcam е с елегантен и дискретен дизайн на топка, с надежден монтаж на стена. Разпознава движение на разстояние до 7 метра, измерва осветеност в контролираната зона.В комбинация с други устройства от вашата Z-Wave® мрежа този сензор може да ви помогне да оптимизира..

90.00 лв Без ДДС: 75.00 лв

NEO Coolcam - Сензор за движение с магнитна стойка

rating

Сензорът за движение PD02Z на NEO Coolcam е с елегантен и дискретен дизайн на топка, с магнитна стойка. Разпознава движение на разстояние до 7 метра, измерва осветеност в контролираната зона.В комбинация с други устройства от вашата Z-Wave® мрежа този сензор може да ви помогне да оптимизирате разход..

90.00 лв Без ДДС: 75.00 лв

NEO Coolcam - Сензор за наводнение

rating

Сензорът WS01Z на NEO Coolcam ви сигнализира при засечен теч и опасност от наводнение, изпращайки информация до вашия Z-Wave® контролер. Малките размери на устройството позволяват да се монтира във всяка една стая, а външната сонда може да бъде поставена на най-недостъпните места. Сензорът е с ниска..

90.00 лв Без ДДС: 75.00 лв

Qubino - Smart meter трифазен електромер

rating

Qubino Smart Meter ZMNHXD1 е предназначен да се използва за енергийни измервания в трифазна електрическа мрежа и може да се използва в жилищни и промишлени приложения.Модулът може да се контролира чрез Z-Wave мрежата и действа като ретранслатор с цел подобряване на обхвата на Z-Wave мрежата. ..

333.18 лв Без ДДС: 277.65 лв

метео, вятър, дъжд, температура

Qubino - метеорологична станция

rating

Qubino Weather Station се използва за измерване на вътрешна и външна температура, влажност, количество валежи, посока на вятъра, скорост на вятъра и температура на вятъра. Сензорите събират 10 стойности (крайни точки) заедно. Метеорологичните сензори включват два термо-хигрометъра (с LCD дисплей), а..

507.64 лв Без ДДС: 423.03 лв

Показани 1 от 12 | 58 (5 Страници)
Продължете с покупките