Всички категории

  • Всички категории
  • За градината
  • Здраве
  • Климатизация
  • Контролери
  • Осветление и контакти
  • Сензори
  • Сигурност
0

Осветление и контакти


RGBW крушка от Zipato

rating

Използвайки LED RGBW крушката от Zipato Вие можете да контролирате цвета и интензивността на осветлението на във Вашия дом от всяко смарт устройство. Има възможност за определяне на температурата на бялата светлина в зависимост от специфичните нужди на потребителя - от студен към по-топъл бял ц..

112.99 лв Без ДДС: 94.16 лв

Everspring, реле, управление

Everspring AN179 реле

rating

Everspring On/Off модула е Z-Wave модул, който позволява да се включват електрически уреди безжично. Инсталира се в кутия зад традиционен стенен ключ и Ви позволява да контролирате от разстояние уредите, свързани с контакта, чрез Z-Wave gateway или дистанционно управление.Контрол на осветлениетоМоду..

76.09 лв Без ДДС: 63.41 лв

Everspring, димер, осветление, управление

Everspring димер модул AD146

rating

Този стенен модул за вграждане е предназначен за безжично управление на уреди и включване / изключване на осветление. Устройството също така предоставя димер функция, която е приложима само за крушки. Монтира се в кутия зад традиционен стенен ключ и Ви позволява да контролирате от разстоян..

76.09 лв Без ДДС: 63.41 лв

Fibaro Double Switch 2 - реле модул

rating

Радиоуправляемият реле модул FGS-223 на Fibaro е предназначен за монтаж в стандартни стенни конзолни кутии и/или зад съществуващи ел. ключове. Има възможност да включва и изключва две независими вериги с обща консумация до 1,5kW. Управлението на релетата е възможно, както чрез Z-Wave, така и чрез ст..

116.00 лв Без ДДС: 96.67 лв

Fibaro, реле, управление, енергия

Fibaro Single Switch 2 - единично реле

rating

Fibaro Single Switch 2 е проектиран за пускане и спиране електрически уреди. Модулът може да се контролира, както през мрежата на Z-Wave така и чрез обикновен ключ. Има вграден RGB светодиод, който по време на инсталационния процес показва, дали модула е добавен или премахнат от мрежата. Също така п..

116.00 лв Без ДДС: 96.67 лв

Hank - Умен контакт

rating

С умният контакт на Hank може да контролирате и наблюдавате вашите електрически устройства чрез смартфон или таблет отвсякъде. А функцията за измерване ви помага да разберете кои са големите консуматори на ел. енергия в дома ви. Този контакт има и светлодиоден пръстен RGB, който ви информира за теку..

78.36 лв Без ДДС: 65.30 лв

MCO Home - Стенен ключ с два бутона

rating

MH-S412 от MCO Home е стенен ключ с 2 интегрирани релета за превключване, те могат да се управляват с допир на стъкления панел и дистанционно през вашата Z-Wave® мрежа. Този ключ може да се използва за управление на две групи директно свързани устройства с натоварване по-малко от 1100W. Този елегант..

185.52 лв Без ДДС: 154.60 лв

NEO Coolcam - WiFi контакт

rating

Безжичният WiFi контакт от NEO Coolcam NAS-WR02W-EU-10A Ви дава пълен контрол върху вашите уреди, дори и когато не сте в къщи. Може да включите/изключите от разстояние избран уред, да направите график, по който контакта да управлява уредите Ви. Вече няма да си притеснявате, че сте забравили ютията в..

39.60 лв Без ДДС: 33.00 лв

NEO Coolcam - WiFi контакт с измерване на енергия

rating

Безжичният WiFi контакт NAS-WR02W-EU-16A-PM от NEO Coolcam Ви дава пълен контрол върху вашите уреди, дори и когато не сте в къщи. Може да включите/изключите от разстояние избран уред, да направите график, по който контакта да управлява уредите Ви. Вече няма да си притеснявате, че сте забравили ..

48.00 лв Без ДДС: 40.00 лв

Neo Coolcam - WiFi Стенен ключ с два бутона

rating

Безжичният WiFi стенен ключ с два бутона NAS-SC01W0-2 на NEO Coolcam е много елегантно допълниние във вашият дом. Управлявате осветлението си с докосване до панела и през вашият смартфон. Устройството е съвместимо и с Google Home и Amazon Alexa, което ви позволява да имате и гласов контрол върху осв..

50.40 лв Без ДДС: 42.00 лв

Neo Coolcam - WiFi Стенен ключ с един бутон

rating

Безжичният WiFi стенен ключ с един бутон NAS-SC01W0-1 на NEO Coolcam е много елегантно допълниние във вашият дом. Управлявате осветлението си с докосване до панела и през вашият смартфон. Устройството е съвместимо и с Google Home и Amazon Alexa, което ви позволява да имате и гласов контрол върху осв..

48.00 лв Без ДДС: 40.00 лв

Neo Coolcam - WiFi Стенен ключ с три бутона

rating

Безжичният WiFi стенен ключ с три бутона NAS-SC01W0-3 на NEO Coolcam е много елегантно допълниние във вашият дом. Управлявате осветлението си с докосване до панела и през вашият смартфон. Устройството е съвместимо и с Google Home и Amazon Alexa, което ви позволява да имате и гласов контрол върху осв..

52.80 лв Без ДДС: 44.00 лв

Показани 1 от 12 | 76 (7 Страници)
Продължете с покупките