Всички категории

  • Всички категории
  • За градината
  • Здраве
  • Климатизация
  • Контролери
  • Осветление и контакти
  • Сензори
  • Сигурност
0

Осветление и контакти


RGBW крушка от Zipato

rating

Използвайки LED RGBW крушката от Zipato Вие можете да контролирате цвета и интензивността на осветлението на във Вашия дом от всяко смарт устройство. Има възможност за определяне на температурата на бялата светлина в зависимост от специфичните нужди на потребителя - от студен към по-топъл бял ц..

112.99 лв Без ДДС: 94.16 лв

Everspring, реле, управление

Everspring AN179 реле

rating

Everspring On/Off модула е Z-Wave модул, който позволява да се включват електрически уреди безжично. Инсталира се в кутия зад традиционен стенен ключ и Ви позволява да контролирате от разстояние уредите, свързани с контакта, чрез Z-Wave gateway или дистанционно управление.Контрол на осветлениетоМоду..

76.09 лв Без ДДС: 63.41 лв

Everspring, димер, осветление, управление

Everspring димер модул AD146

rating

Този стенен модул за вграждане е предназначен за безжично управление на уреди и включване / изключване на осветление. Устройството също така предоставя димер функция, която е приложима само за крушки. Монтира се в кутия зад традиционен стенен ключ и Ви позволява да контролирате от разстоян..

76.09 лв Без ДДС: 63.41 лв

Fibaro Double Switch 2 - реле модул

rating

Радиоуправляемият реле модул FGS-223 на Fibaro е предназначен за монтаж в стандартни стенни конзолни кутии и/или зад съществуващи ел. ключове. Има възможност да включва и изключва две независими вериги с обща консумация до 1,5kW. Управлението на релетата е възможно, както чрез Z-Wave, така и чрез ст..

116.00 лв Без ДДС: 96.67 лв

Fibaro, реле, управление, енергия

Fibaro Single Switch 2 - единично реле

rating

Fibaro Single Switch 2 е проектиран за пускане и спиране електрически уреди. Модулът може да се контролира, както през мрежата на Z-Wave така и чрез обикновен ключ. Има вграден RGB светодиод, който по време на инсталационния процес показва, дали модула е добавен или премахнат от мрежата. Също така п..

116.00 лв Без ДДС: 96.67 лв

Hank - Умен контакт

rating

С умният контакт на Hank може да контролирате и наблюдавате вашите електрически устройства чрез смартфон или таблет отвсякъде. А функцията за измерване ви помага да разберете кои са големите консуматори на ел. енергия в дома ви. Този контакт има и светлодиоден пръстен RGB, който ви информира за теку..

78.36 лв Без ДДС: 65.30 лв

MCO Home - Стенен ключ с два бутона

rating

MH-S412 от MCO Home е стенен ключ с 2 интегрирани релета за превключване, те могат да се управляват с допир на стъкления панел и дистанционно през вашата Z-Wave® мрежа. Този ключ може да се използва за управление на две групи директно свързани устройства с натоварване по-малко от 1100W. Този елегант..

185.52 лв Без ДДС: 154.60 лв

NEO Coolcam - WiFi контакт

rating

Безжичният WiFi контакт от NEO Coolcam NAS-WR02W-EU Ви дава пълен контрол върху вашите уреди, дори и когато не сте в къщи. Може да включите/изключите от разстояние избран уред, да направите график, по който контакта да управлява уредите Ви. Вече няма да си притеснявате, че сте забравили ютията включ..

39.60 лв Без ДДС: 33.00 лв

Neo Coolcam - Стенен ключ с два бутона

rating

Стенният ключ SC01ZE-2 от NEO Coolcam е с много модерен и елегантен дизайн, предния панел е изработен от закалено стъкло и е подходящ за всички помещения в дома ви. Управлява се с докосване или дистанционно през вашата Z-Wave® мрежа, има дискретна светлинна индикация (вкл. червено/изкл. синьо). В за..

96.00 лв Без ДДС: 80.00 лв

Neo Coolcam - Стенен ключ с един бутон

rating

Стенният ключ SC01ZE-1 от NEO Coolcam е с много модерен и елегантен дизайн, предния панел е изработен от закалено стъкло и е подходящ за всички помещения в дома ви. Управлява се с докосване или дистанционно през вашата Z-Wave® мрежа, има дискретна светлинна индикация (вкл. червено/изкл. синьо). В за..

96.00 лв Без ДДС: 80.00 лв

NEO Coolcam - Умен контакт

rating

Умният контакт WR01Z предлаган от Neo Coolcam е устройство, което свързано с вашата  Z-Wave® мрежа ви помага да контролирате уреди включени в него. Може да получава, а също така и да получава команди за включване или изключване на електрическите уреди. Този контакт е идеален избор за измерване ..

96.00 лв Без ДДС: 80.00 лв

POPP, електронна брава, управление

POPP - модул за електронна брава

rating

Този електронен модул от POPP, може да замести или да бъде включен паралелно на друг съществуващ модул за управление на електромагнитна брава. Това ще Ви позволи, да управлявате отключването/заключването на вратата, както и да я включите към вашата Z-Wave автоматизирана мрежа. Комуникацията с контро..

118.00 лв Без ДДС: 98.33 лв

Показани 1 от 12 | 69 (6 Страници)
Продължете с покупките