ПОЛЗИ ОТ ДОМАШНАТА АВТОМАТИЗАЦИЯ / УМЕН ДОМ

Умният дом е удобна, енергоефективна, обезопасена и денонощно наблюдавана среда. В нея нивото на сигурност е изключително високо, енергията се потребява оптимално, а дребните, но съвсем не маловажни задачи като пускане и спиране на осветление, уреди и системи са автоматизирани изцяло според нуждите на домакинството Ви.

Основните ползи на “умния дом” са пестенето на енергия, високата степен на безопасност и не на последното място – комфорта, който автоматизираните процеси Ви осигуряват.

ОПТИМАЛЕН РАЗХОД НА ЕНЕРГИЯ

Автоматичното изключване на всички уреди и на осветлението при излизане не само Ви гарантират спокойствие, но и намаляват потреблението на енергия в домакинството Ви.

Домашната автоматизация Ви позволява да използвате свързаните устройства в дома си по начин, по който губите минимално количество енергия. Чрез контролен център имате достъп до всякакви данни за потреблението на енергия и активността на устройствата Ви.

БЕЗОПАСНА ДОМАШНА СРЕДА

Защитеният дом и възможността по всяко време да разполагате с информация за помещенията в него е сред големите предимства на домашната автоматизация.

Оборудването за наблюдение, за контрол на заключващите механизми, както и сензорите за движение и за отворени и затворени прозорци, Ви дават пълна картина на това, което се случва в дома Ви. В допълнение, системите за известяване и аудио и визуална сигнализация при взлом или при авария, Ви гарантират спокойствие и сигурност.

КОМФОРТНО И СПОКОЙНО ЕЖЕДНЕВИЕ

Удобството от автоматизираните процеси не може да бъде заменено от нищо. Системите за контрол и автоматично активиране и деактивиране Ви дават възможност да следите абсолютно всичко в дома си и да автоматизиране всеки уред и всяка система в него. Това допринася за спокойното Ви ежедневие и за уюта от една среда, която се грижи за Вас и за Вашите нужди.

💡 Ако искате да разберете как домашната автоматизация може да подобри ежедневието Ви и кои са най-добрите решения за автоматизиране на дома Ви, свържете се с нас и получете повече информация от екипа на Домотика.БГ