ЗА НАС

Домотика.БГ е Вашият помощник в изграждането на умен, уютен дом, в който автоматизираната работа на уредите, устройствата и системите прави ежедневието Ви по-лесно, удобно и сигурно.

ВСИЧКО ЗА ДОМАШНАТА АВТОМАТИЗАЦИЯ НА ЕДНО МЯСТО

Ние знаем, че домашната автоматизация не е привилегия, а удобство, достъпно за всяко домакинство, в което комфортът и пестенето на енергия са приоритет.

Целта на нашият сайт е да бъде източник на информация за всичко свързано с оборудването за домашна автоматизация – от подробни продуктови описания, технически характеристики и данни за оперативна съвместимост на всяко предлагано устройство до речник с най-често употребяваните термини и блог със статии за вече изпълнени проекти и ревюта на продукти, изпробвани от нас.

В електронният магазин на Домотика.БГ ще намерите пълен набор от устройства и системи за автоматично и дистанционно управление, от които да изберете най-подходящите за Вашето домакинство. Всички продукти, които предлагаме са тествани лично от нас за оперативна съвместимост и особености при настройката.

КАКВО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ ЗА ВАС?

Обединени около опита и интересите си в областта на автоматиката и програмирането, в Домотика.БГ следваме желанието си да прилагаме своите знанията в проектиране и внедряване на проекти за домашната автоматизация. Ще се радваме да ви помогнем в избора на продукти от нашия магазин, както и:

  • да проектираме и интегрираме системи за домашна автоматизация, които пасват на нуждите на домакинството Ви
  • да Ви посъветваме за цялостно решение или за частично, което в последствие можете да надградите възможно най-лесно
  • да Ви консултираме за най-подходящото устройство
  • да Ви предложим най-ефективното решение за специфични и нестандартни проекти

ДОМОТИКА.БГ И Z-WAVE

Основната част от продуктите, които Домотика.БГ предлага са базирани на технологията Z-Wave.

Всички Z-Wave устройства взаимодействат помежду си надеждно, без смущения и потребяват минимално количество енергия. За поддържането на съвместимостта между различните устройства, разработени на базата на Z-Wave протокола, се грижи основаният през 2005 г. Z-Wave Alliance. От 2015 г. Домотика.БГ е сред членовете на алианса, който обединява повече от 250 компании от сферата на домашната автоматизация.

По настоящем съществуват близо 1000 различни Z-Wave продукта, всеки от които е напълно съвместим с останалите, което Ви позволява да изграждате постепенно мрежа от свързани устройства в дома си. В онлайн магазина на Домотика.БГ можете да намерите близо 200 от тези устройства, всяко от които лично проверено от нас.

ВРЪЗКА С НАС

Можете да ни откриете в нашия офис в Пловдив, на бул. Марица №27, вх. Д (от към ул. Тимок), офис 5, да ни пишете в социалните мрежи (Facebook и Instagram), по имейл или да ни позвъните на тел. +359 877 550 450 в делнични дни от 9ч до 17ч.

Свържете се с нас, за да Ви посъветваме при избора на подходящо оборудване, с проектирането и изграждането на мрежи от свързани устройства, или за да Ви помогнем, ако имате каквито и да било въпроси, свързани с домашната автоматизация.