Всички категории

  • Всички категории
  • За градината
  • Здраве
  • Климатизация
  • Контролери
  • Осветление и контакти
  • Сензори
  • Сигурност
0

Zipato

Продукти, добавени за сравняване: (0)

RGBW крушка от Zipato

rating

Използвайки LED RGBW крушката от Zipato Вие можете да контролирате цвета и интензивността на осветлението на във Вашия дом от всяко смарт устройство. Има възможност за определяне на температурата на бялата светлина в зависимост от специфичните нужди на потребителя - от студен към по-топъл бял ц..

112.99 лв Без ДДС: 94.16 лв

zipato, controller, wall panel

Zipato ZipaTile - контролер за стена

rating

С впечатляващо много вградени функции, първата по рода си система за домашна автоматизация Zipato ZipaTile е много повече от един домашен смарт хъб. Това е цялостна система събрана в един единствен таблет, монтиращ се на стената. От неговите вградени сензори и тъчскрийн до интегрирана IP камера, гов..

685.00 лв Без ДДС: 570.83 лв

zipato, zipamicro, z-wave, контролер

Zipato - ZipaMicro

rating

ZipaMicro е новият Z-Wave® контролер от Zipato, който Ви позволява безпроблемно да свързвате и управлявате смарт устройствата в дома ви.ЗипаМикро е нова, по-малка версия на популярния ZipaBox. Както другите контролери от Zipato, ZipaMicro работи със същата софтуерна платформа, като Ви позволява да у..

177.60 лв Без ДДС: 148.00 лв

ключ, реле, z-wave

Zipato Реле 1x2.5 kW

rating

Микромодулът PAN03-EU на Zipato предоставя управление на осветлението или дистанционно устройство, чрез Z-Wave протокол, като Ви позволява да запазите същестуващите ел. ключове. По този начин, ще можете да включвате и изключвате свързаните консуматори чрез съществуващите ел. ключове или чрез система..

110.52 лв Без ДДС: 92.10 лв

температурa, движение, осветеност, z-wave, сензор, мултисензор

3 в 1 мултисензор ZIPATO (врата/прозорец, температура, осветеност)

rating

Мултисензорът PSM01-EU на Zipato е Z-Wave устройство в малък и елегантен корпус, предлагащо 3 различни функции: отчитане на отваряне/затваряне на врата или прозорец, температурен сензор и сензор за светлина.Състои се от две части: сензор и магнит с размери съответно 28 x 96 x 23 mm на мултис..

110.00 лв Без ДДС: 91.67 лв

Zipato - RFID четец и клавиатура

rating

Zipato RFID е комбинация от RFID технология и Z-Wave и предлага редица възможности. Четецът може да бъде контролиран с чип на Zipato или чрез карта. С чипа можем да активираме сцена, с която да деактивираме алармата, да включим осветлението и затворим щорите, а ако напускаме дома само с натискането ..

115.64 лв Без ДДС: 96.37 лв

Zipato RFID tag

rating

Zipato RFID tag е предназначен да се използва с Zipato - RFID клавиатура. Позволява Ви да добавите до 10 упълномощени потребителя със свои собствени уникални кодове за включване / изключване на системата или други функции, които можете да създадете...

5.71 лв Без ДДС: 4.76 лв

автоматизация, zipabox

Zipabox V2

rating

Всеки иска да може да контролира дома си от разстояние и да автоматизира ежедневните си дейности. Защита на дома, спестяване на енергия и подобряване на качеството на живот са очевидните предимства, но истинското предизвикателство е постигането им лесно и евтино. Новият контролен център за ..

390.00 лв Без ДДС: 325.00 лв

Детектор за движение с измерване на температура ZIPATO

rating

Детектор за движение Z-Wave ZP3102 Този детектор за движения, открива наличието на човек в стая. Изпраща информацията до контролер или всяко друго свързано Z-Wave устройство. С него могат да се контролират до 4 устройства. Устройството се захранва с батерия, която при липсата на движения, преминава ..

89.00 лв Без ДДС: 74.17 лв

автоматизация, zipabox

Zipabox Zigbee модул

rating

Чрез добавяне на ZigBee модул към ZipaBox, потребителя може да свърже всяко ZigBee  устройство и да гo комбинира с всички съществуващи устройства в мрежата си, независимо от протокола. Посредством този модул, Zipato съумяват да разширят мрежата от устройства, с които техният контролер може..

112.99 лв Без ДДС: 94.16 лв

Измервателен модул от Zipabox

rating

Всички данни от измерванията са достъпни в облачния сървър, където потребителите могат да видят и анализират тяхната консумация на енергия, когато поискат. Също така, потребителите могат да използват измерените данни в реално време, за да създават свои собствени енергоспестяващи правила, използ..

290.00 лв Без ДДС: 241.67 лв

Zipabox Enocean модул

rating

EnOcean е безжичен протокол за домашна автоматизация, който използва 868MHz честотна лента.Технологията EnOcean е интегрирана от много производители в различни продукти за домашна автоматизация: сензори, актуатори, термостати, термостатични вентили и други. Работи без батерии. EnOcean устройствата н..

130.00 лв Без ДДС: 108.33 лв

Показани 1 от 12 | 21 (2 Страници)
Продължете с покупките