Всички категории

  • Всички категории
  • За градината
  • Здраве
  • Климатизация
  • Контролери
  • Осветление и контакти
  • Сензори
  • Сигурност
0

Z-Wave Me

Продукти, добавени за сравняване: (0)

RaZberry 2 PI GPIO Daughter Card - Gen5

rating

Модулът RaZberry превръща всяко Raspberry PI устройство в Z-Wave контролер за домашна автоматизация.Софтуерът на Z-Wave предлага лесен за разбиране и използване интерфейс, с който писането на собствено приложение за домашна автоматизация никога не е било по-лесно и достъпно.RaZberry 2 има оптимизира..

115.66 лв Без ДДС: 96.38 лв

Z-Uno (Arduino UNO + Z-Wave)

rating

Z-Uno е първата по рода си лесна за развойна платка, която Ви позволява да създавате собствени Z-Wave устройства, без да имате дълбоки познания за Z-Wave протокола или по програмиране. Z-Uno представлява Z-Wave софтуер и хардуер, комбиниран с известната платформа Arduino за улеснение на работата. Вд..

117.00 лв Без ДДС: 97.50 лв

контролер, z-wave

Z-Wave.Me стенен контролер (Z-Wave Plus)

rating

Z-Wave.Me е Z-Wave устройство, което може едновременно да контролира други Z-Wave устройства и да активира предварително определени сцени в контролер или IP Gateway. Въпреки, че може да контролира други устройства, Z-Wave.Me не може да действа като Z-Wave мрежов контролер (главен или второстепенен) ..

63.00 лв Без ДДС: 52.50 лв

z-wave

ZME_SERIAL платка

rating

ZME_SERIAL е малка платка, която свързва сериен интерфейс към безжична Z-Wave мрежа. Връзката се осъществява чрез 5х1 джъмпер конектор, който може да се използва, както в нормална позиция, така и в обратна. Изходите са 3.3V, TXD, RXD,GND, NC. Модулът използва Z-Wave 300 чип със зареден Z-Wave.me fir..

62.00 лв Без ДДС: 51.67 лв

Мини контролер USB Z-Wave plus

rating

С UZB1 донгъла може да свържете компютър, посредством USB порт, с дадена Z-Wave безжична мрежа.При свързване на UZB1 към USB порт на Вашия компютър, операционната система добавя виртуален сериен порт, който може да се използва от специален софтуер, за да се свържете с Z-Wave мрежа, давайки Ви в..

67.00 лв Без ДДС: 55.83 лв

Температурен сензор с двоичен вход

rating

ZME_MTEMP е температурен сензор, който отчита измерената стойност, чрез Z-Wave. В допълнение устройството има и универсален дигитален сензор, който може да отчита вуншно състояние, чрез Z-Wave. Температурният сензор се използва като термостат, с който може да се контролират отоплителните или охлажда..

80.00 лв Без ДДС: 66.67 лв

Key Fob 4 бутона Z-Wave.me

rating

Secure Key Fob е Z-Wave устройство с 4 бутона, което може едновременно да контролира други Z-Wave устройства и да активира предварително определени сцени в контролер или IP Gateway. Въпреки, че може да контролира други устройства, KFOB не може да действа като Z-Wave мрежов контролер (главен или..

95.29 лв Без ДДС: 79.41 лв

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Продължете с покупките