Всички категории

  • Всички категории
  • За градината
  • Здраве
  • Климатизация
  • Контролери
  • Осветление и контакти
  • Сензори
  • Сигурност
0

Vision Security

Продукти, добавени за сравняване: (0)

Z-Wave повторител Vision Security

rating

Z-Wave повторителят на Vision Security усилва сигналите между Вашите Z-Wave устройства като разширява обхвата и намалява местата в радио сянка. Може да се използва с други Z-Wave устройства и контролери независимо от производителя им...

91.50 лв Без ДДС: 76.25 лв

аларма, сирена, z-wave

Сирена Vision Security с батерии

rating

Сирената Vision Security ще предупреди всички в сградата, чрез силен звук и мигаща светлина, за настъпила опасност. Много е подходяща за използване в комбинация с други Z-Wave устройства, като сензори за движение например.ZM1601 се захранва с 4 стандартни AA батерии, включени в комплекта.&..

106.99 лв Без ДДС: 89.16 лв

аларма, сирена, z-wave

Сирена Vision Security (със захранване)

rating

Сирената Vision Security ще предупреди всички в сградата, чрез силен звук и мигаща светлина, за настъпила опасност. Много е подходяща за използване в комбинация с други Z-Wave устройства, като сензори за движение например.ZM1602 използва захранване от мрежата, но в случай на прекъсване използва вгра..

135.00 лв Без ДДС: 112.50 лв

детектор, наводнение, z-wave

Сензор против наводнение Vision Security

rating

При засичане на теч или наводнение, този сензор изпраща аларма. Устройството за засичане може да бъде на до 2m разстояние от главното устройство. Може да се постави на всяка една равна повърхност.Устройството се захранва с батерия, която при липсата на движения, преминава в спящ режим. След предвари..

88.99 лв Без ДДС: 74.16 лв

детектор, отваряне, z-wave

Детектор за отваряне VISION SECURITY ZD2102

rating

При отваряне на врата или прозорец, този детектор изпраща Z-Wave радио сигнал. Състои се две части: една част с магнит (движеща част) поставена върху вратата или прозореца и основна част, поставена върху неподвижната част на вратата или прозореца с винтове или двойнозалепваща лента. Когато двете час..

85.00 лв Без ДДС: 70.83 лв

Детектор за движения VISION SECURITY

rating

Детектор за движения Z-Wave VISION SECURITY ZP3102Този детектор за движения, открива наличието на човек в стая. Изпраща информацията до контролер или всяко друго свързано Z-Wave устройство. С него могат да се контролират до 4 устройства. Устройството се захранва с батерия, която при липсата на движе..

95.00 лв Без ДДС: 79.17 лв

Сензор за удар VISION SECURITY

rating

Сензор за удар VISION SECURITY ZS5101 Този сензор засича вибрациите, при опит някой да счупи врата или прозорец, както и при ситуации на саботаж и изпраща Z-Wave сигнал. Устройството е Z-Wave и е съвместим с всяка Z-Wave мрежа.Ако вече имате съществуваща мрежа се нуждаете от Z-Wave контролер за да и..

106.00 лв Без ДДС: 88.33 лв

usb донгъл

USB донгъл от Vision

rating

Vision USB-стик е Z-Wave USB донгъл, който позволява на всеки Windows или Mac OS X компютър да се свърже с мрежата на Z-Wave. Той Ви позволява да конфигурирате и управлявате до 232 Z-Wave устройства от Вашия компютър, включително димери, ключове, сензори и щори. USB-стика трябва да се използва със с..

67.92 лв Без ДДС: 56.60 лв

Сензор за гараж Vision

rating

Този сензор информира, ако вратата на гаража е отворена или затворена. Устройството засича позицията на вратата (хоризонтална/вертикална), затова е необходимо да се монтира правилно, така, че да може да смени позицията на хоризонтална или вертикална.  Устройството се захранва с батерия. Сл..

72.00 лв Без ДДС: 60.00 лв

Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Продължете с покупките