Всички категории

  • Всички категории
  • За градината
  • Здраве
  • Климатизация
  • Контролери
  • Осветление и контакти
  • Сензори
  • Сигурност
0

Сензори


Fibaro Smoke Sensor - сензор за дим

rating

Сензорът за дим на Fibaro е лесен за монтиране и благодарение на голямата си решетка може да засече дори и най-малкото количество дим, за да може да реагирате навреме.Някой материали горят без да излиза пушек, затова инженерите на Fibaro са сложили температурен сензор, който действа като допълнителн..

124.99 лв Без ДДС: 104.16 лв

MCO Home - Сензор за измерване на нивото на въглероден диоксид във въздуха

rating

Сензорът MH9-CO2 предлаган от MCO Home следи качеството на въздуха във вашият дом и може да ви уведоми, при промяна на параметрите. Следи нивата на въглероден диоксид  реално време и ви алармира при достигане на гранични стойности. Освен това има вградени сензори за VOC (летливи органични съеди..

391.14 лв Без ДДС: 325.95 лв

MCO Home - Стенен сензор за измерване на качеството на въздуха PM2.5

rating

Сензорът MH10-PM предлаган от MCO Home следи качеството на въздуха във вашият дом и може да ви уведоми, при промяна на параметрите. Установява частици PM2.5 (фин прах) в реално време и ви алармира при достигане на гранични стойности. Освен това има вградени сензори за летливи органични съединения, т..

391.14 лв Без ДДС: 325.95 лв

детектор, дим, сирена, z-wave, z-wave+

Детектор за дим с вградена сирена PoPP

rating

Z-Wave+ съвместимия детектор за дим на Popp, надеждно засича пожар в помещение, защитавайки Вас и семейството Ви. В допълнение, устройството разполага с температурен сензор, който се използва за паралелно засичане на пожар, избягвайки фалшиви тревоги както и за измерване на температурата в помещение..

137.90 лв Без ДДС: 114.92 лв

Netatmo,

Netatmo - Персонална метеорологична станция

rating

Netatmo - персонална метеорологична станция съвместима с iPhone / iPad / AndroidМетеостанцията на Netatmo измерва метеорологичните условия и качеството на въздух. Ценна информация, с която да подобрим благосъстоянието в дома или офиса си. Интелигентно устройство с индивидуална или колективна полза: ..

345.00 лв Без ДДС: 287.50 лв

netatmo

Допълнителен модул за метеостанция Netatmo

rating

Използвайте допълнителния модул на Netatmo, за да следите качеството на въздуха в дома си. Независимо дали сте в стаята си или детската, в хола или в кухнята, благодарение на метеостанцията на Netatmo и нейните допълнителни модули, Вие може да измерите температурата, концентрацията на въглероден дио..

145.50 лв Без ДДС: 121.25 лв

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Продължете с покупките