Всички категории

  • Всички категории
  • За градината
  • Здраве
  • Климатизация
  • Контролери
  • Осветление и контакти
  • Сензори
  • Сигурност
0

Сензори


влажност, температурa, движение, осветеност, uv сензор, z-wave, сензор, мултисензор

Aeotec Multisensor 6 - Z-Wave сензор 6 в 1

rating

Мултисензорът ZW100 от Aeotec е многофункционално Z-Wave устройство, което е едновременно сензор за температура, влажност, движение, осветеност, ултравиолетова светлина и сеизмична активност.Подходящ е както за вътрешна, така и за външна употреба (при изключен сензор за движение). Има възм..

137.00 лв Без ДДС: 114.17 лв

метео, вятър, дъжд, температура

Qubino - метеорологична станция

rating

Qubino Weather Station се използва за измерване на вътрешна и външна температура, влажност, количество валежи, посока на вятъра, скорост на вятъра и температура на вятъра. Сензорите събират 10 стойности (крайни точки) заедно. Метеорологичните сензори включват два термо-хигрометъра (с LCD дисплей), а..

507.64 лв Без ДДС: 423.03 лв

влажност, температурa, движение, осветеност, z-wave, сензор, мултисензор

4 в 1 мултисензор Aeon Labs (Gen5)

rating

Мултисензорът ZW074 от Aeon Labs е многофункционално Z-Wave устройство, което е едновременно сензор за температура, влажност, движение и осветеност. Това е подобрена версия, на мултисензора, която използва Z-Wave чип серия 500.Той е в състояние да изпрати радио сигнал до 6 устройства, при засича..

142.00 лв Без ДДС: 118.33 лв

Netatmo,

Netatmo - Персонална метеорологична станция

rating

Netatmo - персонална метеорологична станция съвместима с iPhone / iPad / AndroidМетеостанцията на Netatmo измерва метеорологичните условия и качеството на въздух. Ценна информация, с която да подобрим благосъстоянието в дома или офиса си. Интелигентно устройство с индивидуална или колективна полза: ..

345.00 лв Без ДДС: 287.50 лв

netatmo

Допълнителен модул за метеостанция Netatmo

rating

Използвайте допълнителния модул на Netatmo, за да следите качеството на въздуха в дома си. Независимо дали сте в стаята си или детската, в хола или в кухнята, благодарение на метеостанцията на Netatmo и нейните допълнителни модули, Вие може да измерите температурата, концентрацията на въглероден дио..

145.50 лв Без ДДС: 121.25 лв

Сензор за температура и влажност Everspring

rating

ST814 се състои от температурен сензор и сензор за влажност, който може да се използва като настолно устройство или да се монтира на стена. Разполага с LCD дисплей, който показва температурата или влажността. Четирите бутона позволяват да превключвате между минималните, максималните или действителни..

115.00 лв Без ДДС: 95.83 лв

дъждомер, Netatmo

Дъждомер за метеостанция Netatmo

rating

Добавете този дъждомер към метеостанцията на Netatmo, за да се възползвате от детайлна информация за валежите. Чрез него може лесно да следите нивото на дъжд, както и да бъдете предупреждавани, кога се очаква да вали. Може да използвате данните, за да определите най-подходящото време за поливане на ..

145.50 лв Без ДДС: 121.25 лв

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Продължете с покупките