Всички категории

  • Всички категории
  • За градината
  • Здраве
  • Климатизация
  • Контролери
  • Осветление и контакти
  • Сензори
  • Сигурност
0

Secure

Продукти, добавени за сравняване: (0)

Водомер Secure

rating

SWM 301 is a battery-powered module for reporting water metering from SENSUS water meter of the series Residia Jet (made of brass) and Residia Jet-C (made of composite). The module records the meter reading by backlash-free pick-up on the litre wheel of the meter register and transmits the data over..

180.00 лв Без ДДС: 150.00 лв

термостат, z-wave

Програмируем стенен термостат с дисплей SECURE

rating

SCS317 е програмируем термостат, който съчетава контрол на времето и температурата в чисто нов дизайн. Secure са обърнали специално внимание на стила, който предоставя лесен за използване интерфейс с 70mm син дисплей. Захранва се с батерия и комуникира, чрез безжичната технология на Z-Wave.SCS317 Ви..

261.00 лв Без ДДС: 217.50 лв

Програмируем стенен термостат с дисплей SECURE и актуатор

rating

Комплектът включва SCS317 Secure SSR303 термостат и приемник (ASR-ZW). Това ще ви позволи лесно да управлявате Вашия бойлер.Термостат:SCS317 е програмируем термостат, който съчетава контрол на времето и температурата в чисто нов дизайн. Secure са обърнали специално внимание на стила, който пред..

386.50 лв Без ДДС: 322.08 лв

термостат, z-wave

Стенен термостат с LCD дисплей

rating

SRT321 е стенен термостат, който се захранва с батерия. С помощта на голямото колело потребителя може да нагласи температурата в дадено помещение, до желаните стойности.Чрез проверка на целевата температура с измерената реална температура, устройството решава как да работи с безжично свързания захра..

165.00 лв Без ДДС: 137.50 лв

термостат, z-wave

Стенен термостат с LCD дисплей и актуатор

rating

SRT322 като цяло е система за контрол на топла вода и по-специално на инсталации с подово отопление. Състои се от стенен термостат монтиран в стаята, захранван от батерия и от реле прекъсвач, което управлява бойлера. Термостатът може да се управлява ръчно или дистанционно, чрез Z-Wave за да се задад..

222.00 лв Без ДДС: 185.00 лв

термостат, z-wave

Стенен термостат с актуатор Secure

rating

Благодарение на TPI софтуера за спестяване на енергия, потребителя може да спести до 10% от потреблението на енергия. Таймерът и термостата комуникират, чрез Z-Wave.Подмяната на съществуващ програматор със SCP318 предлага безжичен термостат, който комуникира с програматора, чрез Z-Wave радио мрежата..

336.00 лв Без ДДС: 280.00 лв

термостат, z-wave

Стенен термостат с таймер

rating

AS2RF е стенен контролер, работещ с батерия, способен да управлява бойлер, чрез Z-Wave безжична връзка. Устройството може да действа като основен контролер или като второстепенен. Поведението на превключване и контролиране не може да се настои безжично, а само чрез контролните бутони върху устройств..

376.00 лв Без ДДС: 313.33 лв

Температурна содна за стенен ключ Countdown Secure

rating

SES 001 е външна температурна сонда, специално подбрана за използване с SIR 321. Лесно се монтира и разширява възможностите и ефективността на системите за контрол на комфорта. Сондата е гъвкава, еластична и водоустойчива...

14.94 лв Без ДДС: 12.45 лв

актуатор, реле, z-wave

Актуатор за бойлер - два канала

rating

Актуаторът SSR302 е безжично двойно реле, което може да работи с товари до 3A/230V. Използва се за бойлери или магнитни клапани. Устройството е лесно за използване и може да се контролира, използвайки два бутона. LED светлина показва текущото състояние на превключване...

154.88 лв Без ДДС: 129.07 лв

актуатор, реле, z-wave

Актуатор за бойлер SSR303

rating

Актуаторът SSR303 е безжично реле, което може да работи с товари до 3A/230V. Използва се за бойлери или магнитни клапани. Устройството е лесно за използване и може да се контролира, използвайки два бутона. LED светлина показва текущото състояние на превключване...

125.00 лв Без ДДС: 104.17 лв

ключ, таймер, z-wave

Стенен ключ с таймер

rating

SIR 321 е дистанционно управляем стенен ключ с функция "таймер". Максималната мощност, която може да бъде превключвана е 3kW, което го прави подходящ за управление на бойлер или система за отопление/охлаждане. Благодарение на вградения таймер, Вие няма да забравите управляваното устройство включено ..

102.00 лв Без ДДС: 85.00 лв

Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
Продължете с покупките