Всички категории

  • Всички категории
  • За градината
  • Здраве
  • Климатизация
  • Контролери
  • Осветление и контакти
  • Сензори
  • Сигурност
0

Qubino


Продукти, добавени за сравняване: (0)

Qubino - RGBW димер

rating

Qubino RGBW димер е проектиран да управлява Вашите RGB / RGBW LED ленти или крушки, за да създаде безброй цветови опции и включва 5 специални ефекта на сцена (океан, светкавица, дъга, сняг и слънце). Широката гама от цветове Ви позволява да "боядисвате" дома си според настроението Ви. Моду..

126.60 лв Без ДДС: 105.50 лв

Qubino - Smart meter трифазен електромер

rating

Qubino Smart Meter ZMNHXD1 е предназначен да се използва за енергийни измервания в трифазна електрическа мрежа и може да се използва в жилищни и промишлени приложения.Модулът може да се контролира чрез Z-Wave мрежата и действа като ретранслатор с цел подобряване на обхвата на Z-Wave мрежата. ..

333.18 лв Без ДДС: 277.65 лв

Qubino - Z-Wave+ Flush Heat & Cool термостат

rating

Z-Wave Flush heat & cool термостат Ви позволява да контролирате затоплянето или охлаждането на вашата климатична система чрез вашия смартфон.Характеристики:Удължен температурен диапазон на сензора - температурният сензор измерва температура от -50.0°C до +125.0°C, с 0.1°C резолюцияНе са нуж..

133.00 лв Без ДДС: 110.83 лв

метео, вятър, дъжд, температура

Qubino - метеорологична станция

rating

Qubino Weather Station се използва за измерване на вътрешна и външна температура, влажност, количество валежи, посока на вятъра, скорост на вятъра и температура на вятъра. Сензорите събират 10 стойности (крайни точки) заедно. Метеорологичните сензори включват два термо-хигрометъра (с LCD дисплей), а..

507.64 лв Без ДДС: 423.03 лв

Qubino - модул On/Off термостат

rating

Термостатът Qubino Flush ON/OFF е идеален за директно управление на електрически или водни подови отоплителни системи, електрически бойлери, помпи за топла вода, електрически радиатори и др. Има изключително ниска консумация на енергия само 0,4 W и функция за измерване на консумираната ел. енер..

133.00 лв Без ДДС: 110.83 лв

Qubino, реле, ключ, управление

Qubino - модул двойно реле

rating

Двойното реле на Qubino представлява двуканален Z-Wave ключ, чрез който може да контролирате до два независими уреда или осветителни вериги до максимум натоварване от по 4А всяка. Има функция за измерване на консумираната ел. енергия и температура, посредством термо сонда (продава се отделно).Този м..

117.00 лв Без ДДС: 97.50 лв

Qubino - модул димер 0-10V

rating

Qubino Flush димер 0-10V е универсален димер със стандартен 0-10V изходен сигнал и многофункционален вход, който може да бъде бутон или ключ, потенциометър или 0-10V сигнал. Има функция за измерване на консумираната ел. енергия и поддържа свързването на цифров температурен датчик.Характеристики:След..

117.00 лв Без ДДС: 97.50 лв

Qubino - модул единично реле

rating

Qubino Flush 1 Relay е едноканален Z-Wave ключ, който е способен да комутира една ел. верига и максимален ток 10А. Свързва се безжично с вашия Z-Wave контролер и се побира в конзолната кутия на съществуващ стенен ключ, позволявайки Ви безжично да контролирате устройствата.Този модул е предназначен з..

117.00 лв Без ДДС: 97.50 лв

Qubino, щори, завеси, гаражна врата

Qubino - модул за управление на щори

rating

Този модул на Qubino може да управлява щори, завеси, гаражни врати, порти и други, снабдени с мотори на 220V, а прецизното им позициониране е възможно, ако те са снабдени с електронни или механични ключове за отчитане на крайна отворена и крайна затворена позиция. Можете да го контролирате, чрез сте..

117.00 лв Без ДДС: 97.50 лв

Qubino - модул ШИМ (PWM) термостат

rating

Z-Wave Plus Qubino Flush PWM е ШИМ термостат за контролиране на подово отопление или радиатори.Характеристики:Линеен клапан - стабилна температура - линеен контрол на водния поток.Не са необходими батерии - свързан е директно към 230VAC или 24VDC, не са нужни батерии.Поради малкия си размер модула м..

133.00 лв Без ДДС: 110.83 лв

Qubino - микро единичен ключ (сух контакт)

rating

Qubino Flush 1D Relay Plus е Z-Wave ключ със сух контакт и е способен да контролира лампи и уреди до 10А. Свързва се безжично с вашия Z-Wave контролер и се побира в съществуващ вече ключ на лампата, позволявайки ви безжично да контролирате устройствата. Модулът също така работи като ретранслатор, за..

117.40 лв Без ДДС: 97.83 лв

Qubino - модул за щори (постоянно токов)

rating

Този модул се използва за управление на 12-24VDC мотора на щори, ролки, сенници, прозорци и т.н. Модулът може да бъде контролиран чрез Z-Wave мрежата или чрез ключа на стената. Поддържа се прецизно позициониране за мотори, оборудвани с механичен или електронен краен изключвател.Характеристики:Защита..

117.40 лв Без ДДС: 97.83 лв

Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)
Продължете с покупките