Всички категории

  • Всички категории
  • За градината
  • Здраве
  • Климатизация
  • Контролери
  • Осветление и контакти
  • Сензори
  • Сигурност
0

Popp

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че Домотика.БГ е сертифициран търговец на продукти с марка POPP за България.

Зад марката POPP седят 80 години опит в производството на електрооборудване, като същевременно предоставя надеждни и достъпни продукти произведени в Германия. Като пионер на Z-Wave технолгиите в Европа, POPP са се посветили на това да доставят висококачествени и съвместими безжични компоненти и решения за Вашия умен дом.
Повече информация може да прочетете тук: www.popp.eu
POPP сертификат

Продукти, добавени за сравняване: (0)

POPP, електронна брава, управление

POPP - модул за електронна брава

rating

Този електронен модул от POPP, може да замести или да бъде включен паралелно на друг съществуващ модул за управление на електромагнитна брава. Това ще Ви позволи, да управлявате отключването/заключването на вратата, както и да я включите към вашата Z-Wave автоматизирана мрежа. Комуникацията с контро..

118.00 лв Без ДДС: 98.33 лв

Popp Hub

rating

Popp Hub е мозъка на вашата система за домашна автоматизация, който Ви позволява да контролирате всички свързани сензори, ключове, термостати, камери и други устройства за домашна автоматизация. Новият Popp Hub съчетава Z-Wave, WiFi и други технологии за истински свързан дом. Новото поколение х..

293.40 лв Без ДДС: 244.50 лв

POPP, термостат, радиатор, температура, управление

Popp радиаторен термостат LC13

rating

POPP LC13 е Z-Wave контролиран електронен радиаторен термостат. Устройството има вграден програматор, който позволява да се създадат до 9 различни стойности за всеки ден от седмицата. Освен определянето на желаната температура устройството поддържа и специални схеми за отопление, като например спест..

137.00 лв Без ДДС: 114.17 лв

z-weather, popp, метео, вятър,

Z-Weather метеорологична станция POPP

rating

Z-Weather е анемометър за Z-Wave инсталации. Устройството непрекъснато измерва скоростта на вятъра и например може да затвори прозорците ако навън е твърде ветровито.  Чрез измерване скоростта на въртене се изчислява силата на вятъра, като предоставя информация за ден или година. В допълнение, ..

391.91 лв Без ДДС: 326.59 лв

детектор, дим, сирена, z-wave, z-wave+

Детектор за дим с вградена сирена PoPP

rating

Z-Wave+ съвместимия детектор за дим на Popp, надеждно засича пожар в помещение, защитавайки Вас и семейството Ви. В допълнение, устройството разполага с температурен сензор, който се използва за паралелно засичане на пожар, избягвайки фалшиви тревоги както и за измерване на температурата в помещение..

137.90 лв Без ДДС: 114.92 лв

контакт, z-wave

Контакт Popp

rating

Устройството е предназначено да се използва само в суха среда. Проектиран е да работи с максимум 3500W мощност. Превключването се извършва безжично, чрез Z-Wave или чрез локален бутон. Има син светодиод, който показва текущото състояние.Има автоматична функция за изключване и може да се програмират ..

75.99 лв Без ДДС: 63.33 лв

контакт, z-wave

Контакт с измерване PoPP

rating

Устройството има възможността да отчита консумираната ел. енергия от товара включен във веригата, както и общата консумирана енергия в KWh. При засичане на претоварване, модулът се изключва и LED индикаторът започва да мига в продължение на 30 секунди.В случай, че устройството се използва само за из..

103.00 лв Без ДДС: 85.83 лв

контакт, z-wave

Контакт с димер schuko Popp

rating

Може да се използва с всички видове осветителни тела с нажежаема жичка, високоволтови халогенни крушки и трансформатори работещи с нисковолтови крушки.Устройството може да се използва само в суха среда.Разполага с функция за постепенно затъмняване на осветлението до предварително зададено ниво за оп..

78.00 лв Без ДДС: 65.00 лв

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Продължете с покупките