Всички категории

  • Всички категории
  • За градината
  • Здраве
  • Климатизация
  • Контролери
  • Осветление и контакти
  • Сензори
  • Сигурност
0

Philio Tech

Продукти, добавени за сравняване: (0)

температурa, движение, врата/прозорец, осветеност, z-wave, сензор, мултисензор

4 в 1 мултисензор Philio (движение, врата/прозорец, температура, осветеност)

rating

Мултисензорът PSM02 на Philio е Z-Wave устройство в малък и елегантен корпус, предлагащо 4 различни функции: отчитане на отваряне/затваряне на врата или прозорец, сензор за движение, температурен сензор и сензор за светлина.Състои се от две части: сензор и магнит с размери съответно 28 x 96 ..

117.00 лв Без ДДС: 97.50 лв

ключ, реле, z-wave

Двоен прекъсвач/реле 2x1,5kW от Philio

rating

Микромодулът PAN06 предоставя управление на две ел. вериги чрез Z-Wave протокол, като Ви позволява да запазите същестуващите ел. ключове. По този начин, ще можете да включвате и изключвате свързаните консуматори чрез съществуващите ел. ключове, Z-Wave контролер или чрез бутона на самия микромодул. ..

102.00 лв Без ДДС: 85.00 лв

температурa, движение, осветеност, z-wave, сензор, мултисензор

3 в 1 мултисензор Philio (движение, температура, осветеност) Z-Wave Plus

rating

Мултисензорът PST02-1B на Philio е Z-Wave устройство в малък и елегантен корпус (28 x 96 x 23 mm), предлагащо 3 различни функции: сензор за движение (PIR), температурен сензор и сензор за светлина.Благодарение на това устройство, повече не е нужно да монтирате различни сензори за движение, тем..

110.00 лв Без ДДС: 91.67 лв

температурa, движение, осветеност, z-wave, сензор, мултисензор

3 в 1 мултисензор Philio (движение, температура, осветеност)

rating

Мултисензорът PSP01 на Philio е Z-Wave устройство в малък и елегантен корпус (28 x 96 x 23 mm), предлагащо 3 различни функции: сензор за движение (PIR), температурен сензор и сензор за светлина.Благодарение на това устройство, повече не е нужно да монтирате различни сензори за движение, темпер..

112.00 лв Без ДДС: 93.33 лв

контакт, z-wave

Контакт с измерване Philio

rating

Устройството има възможността да отчита консумираната ел. енергия от товара включен във веригата, както и общата консумирана енергия в KWh. При засичане на претоварване, модулът се изключва и LED индикаторът започва да мига в продължение на 30 секунди.Характеристики:Използва Z-Wave протокол за ..

103.00 лв Без ДДС: 85.83 лв

температурa, врата/прозорец, осветеност, z-wave, сензор, мултисензор

3 в 1 мултисензор Philio (врата/прозорец, температура, осветеност)

rating

Мултисензорът PSM01 на Philio е Z-Wave устройство в малък и елегантен корпус, предлагащо 3 различни функции: отчитане на отваряне/затваряне на врата или прозорец, температурен сензор и сензор за светлина.Състои се от две части: сензор и магнит с размери съответно 28 x 96 x 23 mm на мултисензора и 10..

97.00 лв Без ДДС: 80.83 лв

Z-Wave 3 в 1 сензор Philio (Осветеност, температура, врата)

rating

Детекторът PST02-1C предлага 3 различни функции: отчитане на отваряне/затваряне на врата или прозорец, температурен сензор и сензор за светлина. Състои се от две части: сензор и магнит. Те са предназначени да се монтират върху врата или прозорец, като магнитната част трябва да е върху отва..

96.00 лв Без ДДС: 80.00 лв

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Продължете с покупките