Всички категории

  • Всички категории
  • За градината
  • Здраве
  • Климатизация
  • Контролери
  • Осветление и контакти
  • Сензори
  • Сигурност
0

За градината


EtherRain IP напоителен контролер 8 зони/клапани

rating

Проектиран е да бъде надежден и икономичен, EtherRain е най-гъвкавия мрежов контролер за поливане в момента. EtherRain се свързва към интернет мрежата Ви. Ако имате връзка с интернет, Вие можете да контролирате EtherRain от всяка точка на света.  EtherRain може да се използва за контрол на почт..

367.00 лв Без ДДС: 305.83 лв

вентил, z-wave

GR Smart Home задвижка за спирателен кран

rating

Автоматичната задвижка от GR Smart Home използва Z-Wave технологията и е съвместим с всички Z-Wave мрежи. Може да работи като повторител на сигнала.Този продукт е идеален за бърза реакция в случай на наводнение или изтичане на вода или газ. Свързан с детектор за наводнение или газ, той може да защит..

156.48 лв Без ДДС: 130.40 лв

GREENIQ напоителен контролер

rating

GreenIQ е напоителен тонтолер , който прецизно контролира системите за напояване и осветление в градината  което ще намали сметките за  ток и вода.Напоителния контролер  на GreenIQ Ви позволява да контролирате и управлявате необходимото напояване и осветление градината , където и да с..

499.00 лв Без ДДС: 415.83 лв

метео, вятър, дъжд, температура

Qubino - метеорологична станция

rating

Qubino Weather Station се използва за измерване на вътрешна и външна температура, влажност, количество валежи, посока на вятъра, скорост на вятъра и температура на вятъра. Сензорите събират 10 стойности (крайни точки) заедно. Метеорологичните сензори включват два термо-хигрометъра (с LCD дисплей), а..

507.64 лв Без ДДС: 423.03 лв

z-weather, popp, метео, вятър,

Z-Weather метеорологична станция POPP

rating

Z-Weather е анемометър за Z-Wave инсталации. Устройството непрекъснато измерва скоростта на вятъра и например може да затвори прозорците ако навън е твърде ветровито.  Чрез измерване скоростта на въртене се изчислява силата на вятъра, като предоставя информация за ден или година. В допълнение, ..

391.91 лв Без ДДС: 326.59 лв

растения, сензор, koubachi

Безжичен външен сензор за отглеждане на растения KOUBACHI

rating

Безжичният сензор на Koubachi е предназначен за поставяне директно в градината, откъдето събира ценни данни за Вашето растение. Той ще Ви информира за влажността на почвата, температурата и осветеността . Събраните данни се изпращат чрез WiFi до приемно устройство, като по този начин Вие винаги ще з..

315.00 лв Без ДДС: 262.50 лв

растения, сензор, koubachi

Безжичен вътрешен сензор за отглеждане на растения KOUBACHI

rating

Безжичният сензор на Koubachi е предназначен за поставяне директно в саксия, откъдето събира ценни данни за Вашето растение. То ще Ви информира за влажността на почвата, температурата и осветеността на стаята. Събраните данни се изпращат чрез WiFi до приемно устройство, като по този начин Вие винаги..

245.00 лв Без ДДС: 204.17 лв

Netatmo,

Netatmo - Персонална метеорологична станция

rating

Netatmo - персонална метеорологична станция съвместима с iPhone / iPad / AndroidМетеостанцията на Netatmo измерва метеорологичните условия и качеството на въздух. Ценна информация, с която да подобрим благосъстоянието в дома или офиса си. Интелигентно устройство с индивидуална или колективна полза: ..

345.00 лв Без ДДС: 287.50 лв

дъждомер, Netatmo

Дъждомер за метеостанция Netatmo

rating

Добавете този дъждомер към метеостанцията на Netatmo, за да се възползвате от детайлна информация за валежите. Чрез него може лесно да следите нивото на дъжд, както и да бъдете предупреждавани, кога се очаква да вали. Може да използвате данните, за да определите най-подходящото време за поливане на ..

145.50 лв Без ДДС: 121.25 лв

Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Продължете с покупките