Всички категории

  • Всички категории
  • За градината
  • Здраве
  • Климатизация
  • Контролери
  • Осветление и контакти
  • Сензори
  • Сигурност
0

Fibaro

Продукти, добавени за сравняване: (0)

Fibaro Home Center Lite

rating

Home Center Lite на Fibaro е устройство, което се използва за домашна автоматизация, то комуникира и управлява до 230 устройства за домашна автоматизация, безжично използвайки Z-Wave технология. Устройството дава възможност на потребителите да управляват дома си лесно, чрез мобилния си телефон ..

546.00 лв Без ДДС: 455.00 лв

Fibaro Smoke Sensor - сензор за дим

rating

Сензорът за дим на Fibaro е лесен за монтиране и благодарение на голямата си решетка може да засече дори и най-малкото количество дим, за да може да реагирате навреме.Някой материали горят без да излиза пушек, затова инженерите на Fibaro са сложили температурен сензор, който действа като допълнителн..

124.99 лв Без ДДС: 104.16 лв

Fibaro - The Button

rating

FIbaro Button е компактно Z-Wave Plus съвместимо устройство, захранвано с батерия, което Ви позволява да управлявате устройства, чрез Z-Wave мрежа и да стартирате различни сцени, определени във Fibaro System. Различните действия могат да бъдат задействани с едно до пет кликвания или чрез задържане н..

99.00 лв Без ДДС: 82.50 лв

Fibaro Double Switch 2 - реле модул

rating

Радиоуправляемият реле модул FGS-223 на Fibaro е предназначен за монтаж в стандартни стенни конзолни кутии и/или зад съществуващи ел. ключове. Има възможност да включва и изключва две независими вериги с обща консумация до 1,5kW. Управлението на релетата е възможно, както чрез Z-Wave, така и чрез ст..

116.00 лв Без ДДС: 96.67 лв

FIBARO KeyFob

rating

FIBARO KeyFob - интелигентното дистанционно за вашия дом. Чрез него Вие може да контролирате устройства свързани в Z-Wave мрежа. Да управлявате осветлението, температурата, да включвате музика, да прибирате щори, да отваряте и затваряте врати и много други.Може да задейства почти всяко едно устройст..

99.00 лв Без ДДС: 82.50 лв

Fibaro, реле, управление, енергия

Fibaro Single Switch 2 - единично реле

rating

Fibaro Single Switch 2 е проектиран за пускане и спиране електрически уреди. Модулът може да се контролира, както през мрежата на Z-Wave така и чрез обикновен ключ. Има вграден RGB светодиод, който по време на инсталационния процес показва, дали модула е добавен или премахнат от мрежата. Също така п..

116.00 лв Без ДДС: 96.67 лв

fibaro, пакет, z-wave

Fibaro Starter KIT - стартов пакет

rating

С този стартов пакет на Fibaro, Вие можете да следите какво се случва във Вашия дом, докато Ви няма, да получавате незабавни известия, ако някой влезе във Вашия дом, да управлявате уредите си безжично, да ги пускате и спирате по даден график и т.н.Стартовият пакет включва:Fibaro Home Center LiteFiba..

977.40 лв Без ДДС: 814.50 лв

Fibaro Swipe

rating

Fibaro Swipe е революционно устройство, което осигурява жестов контрол над домашните уреди за автоматизация, което означава, че потребителят дори няма да докосва устройството или да използва смартфон или таблет. Разпознавайки шест различни жестове - нагоре, надолу, наляво, надясно, кръгово движение ..

293.98 лв Без ДДС: 244.98 лв

детектор, наводнение, температура, z-wave

Fibaro Flood Sensor - сензор против наводнение

rating

Сензорът против наводнение на Fibaro, Ви предупреждава при заплаха от наводнение или при рязко увеличение или спад на температурата. Той е Z-Wave съвместим. Може да се захранва с батерия или с външно захранване от 12V или 24V DC. Когато е свързан към външен източник на захранване, батерията се изпол..

116.00 лв Без ДДС: 96.67 лв

Fibaro Home Center 2

rating

Fibaro Home Center 2 е устройство, което се използва за домашна автоматизация. Home Center 2 осъществява комуникация с електрони устройства и сензори, разположени във Вашия дом, използвайки безжична или кабелна комуникация.Вътрешният Z-Wave интерфейсен модул позволява на потребителите да контролират..

1,172.00 лв Без ДДС: 976.67 лв

Fibaro Motion Sensor - мултифункционален сензор за движение

rating

Вдъхновен от природатаКрасотата идва от природата, съвременните технологии от хората. FIBARO извлича същността и на двете и създава съвършенство.Сензорът за движение на FIBARO е създаден с неизменните закони на архитектурата и най-новите технологии.Вдъхновени от вярванията на древните египтяни,..

112.50 лв Без ДДС: 93.75 лв

Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)
Продължете с покупките