Всички категории

  • Всички категории
  • За градината
  • Здраве
  • Климатизация
  • Контролери
  • Осветление и контакти
  • Сензори
  • Сигурност
0

Everspring

Продукти, добавени за сравняване: (0)

Everspring, реле, управление

Everspring AN179 реле

rating

Everspring On/Off модула е Z-Wave модул, който позволява да се включват електрически уреди безжично. Инсталира се в кутия зад традиционен стенен ключ и Ви позволява да контролирате от разстояние уредите, свързани с контакта, чрез Z-Wave gateway или дистанционно управление.Контрол на осветлениетоМоду..

76.09 лв Без ДДС: 63.41 лв

Everspring, димер, осветление, управление

Everspring димер модул AD146

rating

Този стенен модул за вграждане е предназначен за безжично управление на уреди и включване / изключване на осветление. Устройството също така предоставя димер функция, която е приложима само за крушки. Монтира се в кутия зад традиционен стенен ключ и Ви позволява да контролирате от разстоян..

76.09 лв Без ДДС: 63.41 лв

детектор, наводнение, z-wave

Сензор против наводнение

rating

При засичане на теч или наводнение, този сензор изпраща аларма. Устройството за засичане може да бъде на до 3m разстояние от главното устройство. Може да се постави на всяка една равна повърхност.Устройството се захранва с батерия, която при липсата на движения, преминава в спящ режим. След предвари..

85.50 лв Без ДДС: 71.25 лв

аларма, сирена, z-wave

Сирена SE812

rating

Сирената SE812 ще предупреди всички в сградата, чрез силен звук и мигаща светлина, за настъпила опасност. Много е подходяща за използване в комбинация с други Z-Wave устройства, като сензори например. Възможно е да монтирате множество сирени на различни места, за да се чува силно навсякъде. Силата н..

104.00 лв Без ДДС: 86.67 лв

фасунга, ключ, z-wave

Фасунга 100W E27 Everspring

rating

Фасунгата Everspring AN1452 позволява дистанционно управление на ел. крушка до 100W Е27. Инсталацията е лесна и бърза, като просто сепоставя между съществуващата фасунга и ел. крушка.Модулът може да се управлява чрез всеки един Z-Wave контролер, като също така той действа и като безжичен повторител ..

75.00 лв Без ДДС: 62.50 лв

Сензор за температура и влажност Everspring

rating

ST814 се състои от температурен сензор и сензор за влажност, който може да се използва като настолно устройство или да се монтира на стена. Разполага с LCD дисплей, който показва температурата или влажността. Четирите бутона позволяват да превключвате между минималните, максималните или действителни..

115.00 лв Без ДДС: 95.83 лв

Сензор за светлина Everspring

rating

Сензорът за светлина ST815 е предназначен за следене на нивото на околната светлина, изпращайки стойностите, през определен интервал, до съвместим Z-Wave контролер. Когато нивото на светлина достигне зададена стойност, устройството изпраща сигнали, към свързаните устройства да включат или изключат с..

103.00 лв Без ДДС: 85.83 лв

детектор, отваряне, затваряне, врата, прозорец, z-wave

Мини детектор за врата/прозорец Everspring

rating

Този сензор предоставя информация за състоянието на врата/прозорец (отворено/затворено). Състои се две части: една част с магнит (движеща част) поставена върху вратата или прозореца и основна част, поставена върху неподвижната част на вратата или прозореца . Когато двете части не са една до дру..

77.00 лв Без ДДС: 64.17 лв

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Продължете с покупките