Всички категории

  • Всички категории
  • За градината
  • Здраве
  • Климатизация
  • Контролери
  • Осветление и контакти
  • Сензори
  • Сигурност
0

Климатизация


Qubino, щори, завеси, гаражна врата

Qubino - модул за управление на щори

rating

Този модул на Qubino може да управлява щори, завеси, гаражни врати, порти и други, снабдени с мотори на 220V, а прецизното им позициониране е възможно, ако те са снабдени с електронни или механични ключове за отчитане на крайна отворена и крайна затворена позиция. Можете да го контролирате, чрез сте..

117.00 лв Без ДДС: 97.50 лв

Qubino - модул за щори (постоянно токов)

rating

Този модул се използва за управление на 12-24VDC мотора на щори, ролки, сенници, прозорци и т.н. Модулът може да бъде контролиран чрез Z-Wave мрежата или чрез ключа на стената. Поддържа се прецизно позициониране за мотори, оборудвани с механичен или електронен краен изключвател.Характеристики:Защита..

117.40 лв Без ДДС: 97.83 лв

Micro Smart Energy Motor Control

rating

Aeon Labs Smart Energy Motor Control е Z-Wave устройство за контрол на щори, което се използва  за приемане Z-Wave команди и контрол (нагоре/надолу) на съществуващи стенни щори и моторни контролери. Може да докладва консумацията на мощност или използваната енергия в kWh за период от време. ..

125.00 лв Без ДДС: 104.17 лв

щори

wiDom универсален модул за щори

rating

Радиоуправляем, проектиран да работи с електрически мотори за ролетни щори, сенници и други. Може да се контролира, чрез радио сигнал или чрез ключ, директно свързан към модула. В случай на спиране на електрозахранването, системата автоматично извършва калибриране.Системата може да запази две префер..

93.00 лв Без ДДС: 77.50 лв

щори, гараж, врата

Модул за управление на щори или врати - ZIPATO

rating

Микромодулът за ролетна щора PAN08-EU предоставя управление на моторизирано оборудване като гаражна врата, порта, щори и други, чрез Z-Wave протокол, като Ви позволява да запазите същестуващите ел. ключове. По този начин, ще можете да управлявате свързаното оборудване, чрез съществуващи..

113.00 лв Без ДДС: 94.17 лв

щори, гараж, врата

Fibaro Roller Shutter 2 - модул за управление на щори или врати

rating

Микромодулът на Fibaro FGR-222 Ви позволява да контролирате мотори на щори, гаражни врати или други монофазни устройства, както безжично чрез Z-Wave, така и чрез традиционните стенни ключове. Това устройство позволява прецизно позициониране на ел. двигатели с механични и/или електрически крайни изкл..

116.00 лв Без ДДС: 96.67 лв

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Продължете с покупките