Всички категории

  • Всички категории
  • За градината
  • Здраве
  • Климатизация
  • Контролери
  • Осветление и контакти
  • Сензори
  • Сигурност
0

Климатизация


Ethernet към IR адаптер Global Cache

rating

Гамата от контролери iTach се базира на отворени технологии и на IP стандарта. Продуктите на Global Caché помагат за реализирането на мащабни системи, съобразени с потребностите на потребителите (жилищни или институционални), като същевременно се гарантира разумна цена.Гамата Itach на Global Cache е..

333.00 лв Без ДДС: 277.50 лв

TRV, радиаторен, термостат, отопление, FLiRS

EUROtronic - Spirit радиаторен термостат

rating

Новият радиаторен термостат от EUROtronic Spirit е със съвсем нов дизайн. Потребителите получават много нови функции липсващи в други термостати до сега.Устройството е FLiRS (Frequently Listening Receiver Slave) и реагира почти мигновенно на постъпващите команди от Z-Wave контролера. В допълнение на..

98.40 лв Без ДДС: 82.00 лв

MCO Home - Стенен термостат за вентилаторни конвектори (Fan Coil)

rating

Термостат MH8-FC предлаган от MCO Home е вашият помощник в климатизацията на дома ви. Подходящ е за инсталации с 2 тръби, свързан с вашата Z-Wave® мрежа може да управлявате дистанционно отопление, охлаждане и вентилация. Монтира се на стена, а стъкленият панел с чуствителни на допир бутони го прави ..

293.40 лв Без ДДС: 244.50 лв

MCO Home - Стенен термостат за отопление с бойлер със сензор за влага

rating

Термостат MH7-WH2 предлаган от MCO Home е проектиран да се използва за контрол на стайна температура. Управлява водни отоплителни системи като подово отопление,  радиаторни системи, водни помпи с клапън, електрически бойлери. Този термостат е съвместим с всички Z-Wave® системи, което ви гаранти..

293.28 лв Без ДДС: 244.40 лв

POPP, термостат, радиатор, температура, управление

Popp радиаторен термостат LC13

rating

POPP LC13 е Z-Wave контролиран електронен радиаторен термостат. Устройството има вграден програматор, който позволява да се създадат до 9 различни стойности за всеки ден от седмицата. Освен определянето на желаната температура устройството поддържа и специални схеми за отопление, като например спест..

137.00 лв Без ДДС: 114.17 лв

Qubino - Z-Wave+ Flush Heat & Cool термостат

rating

Z-Wave Flush heat & cool термостат Ви позволява да контролирате затоплянето или охлаждането на вашата климатична система чрез вашия смартфон.Характеристики:Удължен температурен диапазон на сензора - температурният сензор измерва температура от -50.0°C до +125.0°C, с 0.1°C резолюцияНе са нуж..

133.00 лв Без ДДС: 110.83 лв

Qubino - модул On/Off термостат

rating

Термостатът Qubino Flush ON/OFF е идеален за директно управление на електрически или водни подови отоплителни системи, електрически бойлери, помпи за топла вода, електрически радиатори и др. Има изключително ниска консумация на енергия само 0,4 W и функция за измерване на консумираната ел. енер..

133.00 лв Без ДДС: 110.83 лв

Qubino, щори, завеси, гаражна врата

Qubino - модул за управление на щори

rating

Този модул на Qubino може да управлява щори, завеси, гаражни врати, порти и други, снабдени с мотори на 220V, а прецизното им позициониране е възможно, ако те са снабдени с електронни или механични ключове за отчитане на крайна отворена и крайна затворена позиция. Можете да го контролирате, чрез сте..

117.00 лв Без ДДС: 97.50 лв

Qubino - модул ШИМ (PWM) термостат

rating

Z-Wave Plus Qubino Flush PWM е ШИМ термостат за контролиране на подово отопление или радиатори.Характеристики:Линеен клапан - стабилна температура - линеен контрол на водния поток.Не са необходими батерии - свързан е директно към 230VAC или 24VDC, не са нужни батерии.Поради малкия си размер модула м..

133.00 лв Без ДДС: 110.83 лв

Z-wave към IR преобразувател

rating

Z-wave IR Extender е Z-wave към IR преобразувател. Работи с всички Z-wave контролери , като преобразува Z-wave команди към IR контролни кодове. Поддържа вградена библиотека от IR кодове, като има и възможност за обучение от съществуващо дистанционно управление. Поддържа Remotec's Universal IR Descri..

154.00 лв Без ДДС: 128.33 лв

термостат, z-wave

Безжичен термостат Greenmomit

rating

С умния термостат ST momit, Вие може да управлявате комфорта във Вашия дом, без значени къде се намирате, през телефон, таблет или компютър, помагайки Ви да намалите сметките за ток с до 20%.Свързан към Вашата домашна безжична мрежа, Вие може да достъпите отоплителната си система от всеки компютър, ..

513.00 лв Без ДДС: 427.50 лв

термостат, z-wave

Безжичен термостат Netatmo

rating

Термостатът на Netatmo има перфектният баланс между функционалност и дизайн. С него може да контролирате по всяко време, където и да сте, отоплителната си система, през телефон, таблет или компютър.Той се вписва перфектно към начина на живот на всеки - знае времето, когато децата се прибират от учил..

369.60 лв Без ДДС: 308.00 лв

Показани 1 от 12 | 29 (3 Страници)
Продължете с покупките