Всички категории

  • Всички категории
  • За градината
  • Здраве
  • Климатизация
  • Контролери
  • Осветление и контакти
  • Сензори
  • Сигурност
0

AEOTEC by Aeon Labs


Продукти, добавени за сравняване: (0)

влажност, температурa, движение, осветеност, uv сензор, z-wave, сензор, мултисензор

Aeotec Multisensor 6 - Z-Wave сензор 6 в 1

rating

Мултисензорът ZW100 от Aeotec е многофункционално Z-Wave устройство, което е едновременно сензор за температура, влажност, движение, осветеност, ултравиолетова светлина и сеизмична активност.Подходящ е както за вътрешна, така и за външна употреба (при изключен сензор за движение). Има възм..

137.00 лв Без ДДС: 114.17 лв

Aeotec Recessor за MultiSensor 6

rating

MultiSensor 6 e най-елегантният и фин Z-Wave сензор. С невероятно малкия си дизайн включва и 6 различни Z-Wave сензора, без усилие наблюдава стая и свързан към мрежата на вашия дом го прави още по интелигентен. С Recessor, малкият MultiSensor 6 става още по-малък. Вдействителност става почти не..

39.18 лв Без ДДС: 32.65 лв

Aeotec, дистанционно, управление, стенен ключ

Aeotec WallMote Quad

rating

Aeotec WallMote Quad е безжичен Z-Wave контролер, който се инсталира на стената. Разполага с 4 сензорни бутона, които Ви позволяват да управлявате всички свързани Z-Wave устройства във Вашата домашна автоматизирана мрежа, чрез докосване, дълго натискане или плъзгане върху области на бутона. На повър..

136.80 лв Без ДДС: 114.00 лв

Aeotec, сензор, врата, прозорец

Сензор за врата/прозорец Gen5 от Aeon Labs

rating

Детекторът за отваряне на врата/прозорец Gen5 от Aeon Lab, предоставя на Вашия Z-Wave, цялата интелигентност, която е необходима за една модерна алармена и домашна автоматизирана система. Със своя малък размер и стилен дизайн пасва чудесно навсякъде. Детекторът използва две магнитни части за открива..

97.69 лв Без ДДС: 81.41 лв

Сензор за врата/прозорец v6 от Aeon Labs

rating

Сензорът за врата/прозорец v6 - Gen5 от Aeon Labs е уникален Z-Wave сензор, под формата на триъгълник с изключително тънък дизайн, който пасва на всеки дом и декорация. Изработен е от ABS пластмаса, което го прави подходящ за незабележима инсталация и лесен за боядисване. Сензорът работи много доб..

107.00 лв Без ДДС: 89.17 лв

аларма, сирена, z-wave

Сирена за стенен контакт Aeon Labs (GEN5)

rating

Сирената на Aeotec има всички функции, които очаквате и които всяка една сирена трябва да има. Със своите 105dB, 3 LED лампи и мощна батерия за резервно захранване, в случай, че електрозахранването спре сирената на Aeotec е идеална за използване като алармена система. Има опции за настройка на дециб..

123.00 лв Без ДДС: 102.50 лв

контакт, z-wave

Контакт с димер AeonLabs

rating

С димера на Aeon Labs се осъществява контрол над осветлението, чрез Z-Wave команди. Проектиран е да работи с всякакъв тип осветителни тела с максимална мощност до 625W.Модулът може да се контролира чрез дистанционно управление, PC софтуер или с всеки Z-Wave контролер във Вашата мрежа. Устройств..

105.00 лв Без ДДС: 87.50 лв

влажност, температурa, движение, осветеност, z-wave, сензор, мултисензор

4 в 1 мултисензор Aeon Labs (Gen5)

rating

Мултисензорът ZW074 от Aeon Labs е многофункционално Z-Wave устройство, което е едновременно сензор за температура, влажност, движение и осветеност. Това е подобрена версия, на мултисензора, която използва Z-Wave чип серия 500.Той е в състояние да изпрати радио сигнал до 6 устройства, при засича..

142.00 лв Без ДДС: 118.33 лв

контакт, z-wave, usb

Aeotec Smart Switch 6 - Умен контакт

rating

Aeotec Smart Switch 6 e умен контакт от Aeon Labs. Той е компактен интелигентен модул, който Ви позволява да контролирате всяко едно електрическо устройство, включено в него, чрез Z-Wave команди. Модулът също така проследява енергийното потребление на свързаното устройство и го предава обратно ..

137.00 лв Без ДДС: 114.17 лв

Micro Smart Energy димер (G2) с измерване

rating

Micro Smart Energy димер (G2) с измерване от Aeon Labs е Z-Wave устройство специфично създадено за да позволи Z-Wave управление на съществуващи стенни димери. Може да докладва консумацията на мощност или използваната енергия в kWh за период от време.Безжичният модул се захранва от ел. мреж..

121.00 лв Без ДДС: 100.83 лв

електромер, z-wave

Z-Wave електромер с 2 измервателни щипки 60A

rating

Aeon Labs електромера Ви позволява да измерите консумацията на енергия в целия дом. Той докладва за реалното потребление (във W) и натрупаната използвана енергия (в kWh), което Ви позволява да вземете решение за това как да намалите консумацията на енергия и сметките си за ток.Характеристики:2% точн..

230.00 лв Без ДДС: 191.67 лв

електромер, z-wave

Z-Wave електромер с 2 измервателни щипки 200A

rating

Aeon Labs електромера Ви позволява да измерите консумацията на енергия в целия дом. Той докладва за реалното потребление (във W) и натрупаната използвана енергия (в kWh), което Ви позволява да вземете решение за това как да намалите консумацията на енергия и сметките си за ток.Характеристики:1% точн..

212.00 лв Без ДДС: 176.67 лв

Показани 1 от 12 | 26 (3 Страници)
Продължете с покупките